Fietsenmaker in hart en nieren Leo Steijn – Op 2 februari dit jaar wordt ik 50 jaar. Ik wil dit jaar echt uit de kast komen en stoppen met verstoppen. Ik ben lang bang geweest voor mij eigen grootsheid. Mezelf laten zien deed ik graag maar dan vanuit te kort komen. Ik had de ander nodig om gelukkig te zijn en als er dan aandacht is kwam het snel te dicht bij. Met instappen in 2017 het ik gezien willen worden en te kort komen achter mij en los gelaten.

Ik zet me graag in voor de tweewielerbranche op een hoger niveau te zetten. 6 jaar geleden wilde ik een fietsreparatie netwerk starten. Inmiddels heb ik gezien dat ik vaak te ver met mijn inzichten voorruit bent. De ander heeft de stap ook nog te maken in een groter veld. Inmiddels lijkt dit steeds meer te gaan leven en hebben we voor de Fiets Centraal formule inmiddels 5 winkels in Nederland en er is veel animo voor meerdere bedrijven.

We zoeken monteurs, (startend of ervaren) ondernemers (starters of ervaren ) die graag willen sleutelen, onderhoud en service aan fietsen (stad, sport en e-bike)  Wij als Fiets centraal Formule ontzorgen we jou met zaken als marketing, reclame, boekhouding, website, social media etc. dingen die je nooit allemaal tegelijk kunt doen en wel van je verwacht worden. Mijn goal is 200 winkels in Nederland en daarna verder naar Europa en de rest van de wereld.  Waar vanuit? Ik vindt heel belangrijk dat mensen bewegen en buiten zijn in de natuur, de fiets is hier misschien wel het mooiste geschenk voor en in dit geschenk ligt mijn kennis en vaardigheden. Hier kan ik (kunnen wij) de wereld mee helpen.

Ken je iemand ben je zelf geintresserd of je nieuwsgierigheid is gewekt, wacht niet en doe het NU

Laten we samen iets neerzetten.

From the hart, Leo Steijn