peper ergonomisch fietsen

http://peper.bike/nl/ergonomie

1] Frame op maat = altijd de juiste zithouding
Het PEPER frame-extender systeem zorgt altijd voor de juiste fietshouding. De bovenbuis wordt langer of korter, afhankelijk van de hoogte van het zadel. Door de positie van de trapas t.o.v. de zitbuis is het gemakkelijker om met de tenen bij de grond te komen. De hoge bracketstijfheid zorgt voor een efficiënte krachtoverbrenging en de positie van de knie t.o.v. uw voet is door dit unieke frame op maat geoptimaliseerd.

2] SQ-Lab zadel zadel op maat = nooit meer zadelpijn
Zadelpijn behoort met de PEPER e-bike voorgoed tot het verleden, doordat we bij de keuze van het juiste zadel letten op het gebruik, de zithouding en de afstand van de zitbotjes.
3] Peper pedaal op maat = hoogste rendement
Ook de juiste pedaalmaat is belangrijk. Dit voorkomt niet alleen knieklachten, maar verbetert ook de Q factor, waardoor de trapkracht effectiever wordt benut en het rendement van elke beweging hoger is.
4] Peper handvat op maat = géén tintelende handen
Grote handen, groot handvat; kleine handen, klein handvat. Een passend ergonomisch handvat verbetert de doorbloeding, waardoor er langer plezierig gefietst kan worden.
5] Slim elektrisch systeem = efficiënt fietsen
De PEPER e-bike is standaard voorzien van een hoogwaardige lithium-ion accu met een capaciteit van 360WAh (36 V – 10 Ah) en kan indien gewenst worden uitgebreid naar 2x 360Wah. Deze zorgt voor een grote actieradius tot wel 100 km. Het LCD display met handvat bediening zorgt voor een ergonomische en veilige bediening. De fiets heeft een unieke traploze ondersteuning waardoor je zowel met de wind in de rug als met zware tegenwind altijd de beste ondersteuning hebt.

6] Brede banden = meer comfort
De brede banden van de PEPER e-bike zorgen voor meer grip, veiligheid en comfort. De kortere afrol-afstand (zie rode pijl) zorgt voor een lagere rolweerstand. De banden hebben bovendien een natuurlijke vering en besparen uw benen energie. Tenslotte zijn deze banden minder gevoelig voor lekrijden en hoeft u ze niet zo vaak op te pompen.

In 6 stappen een fiets op maat

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *