Er speelt van alles bij Fiets Centraal en in mijn leven. Dat zie je er aan onze website niet direct van af, maar ik deel het hier graag met je.

Pijn-vrij & Lekker fietsen
Samen met Wilma mijn Partner zijn we bezig met crowdfunding. We willen om te beginnen voor de Nederlandse scholen 35 korte onderwijsfilms maken. In de eerste serie van tien films leert fietsend Nederland meer over de noodzaak van onderhoud voor hun tweewieler. Pijn-vrij gaat over de pijn op en of rond de fiets, goed onderhoud merk je uiteindelijk ook in je portemonnee. De 2e serie 20 korte films gaat over reparatie en onderhoud aan fietsen. De laatste serie van 5 korte films gaan over de lichamelijke pijn die we tegen komen met fietsen en deze kan voorkomen worden.

We willen minimaal €20 000,00 binnen halen, hoe meer hoe beter we het kunnen uitvoeren. Steun ons door geld te storten of een van onze perks aan te schaffen. We gaan campagne voeren t/m mijn verjaardag 2 februari 2015. Pagina op mijn website, Facebookpagina en een pagina op een crowdfunding site. Promofilm, sites zijn bijna klaar, ASN bankrekening geopend. We hebben er zin in doe je mee !

Rijdende fietsenmaker: met de FietsNED-bus de wijk in
Zou het niet handig zijn als je fietsenmaker aan huis komt? Daarom gaan wij met de FietsNED-bus de wijk in.  We checken gratis of je nog veilig rijdt, en we repareren ter plaatse wat er nodig is.

Elke week trekken we een Ermelose wijk in en bellen bij de bewoners aan om een BOVAG fietscheck aan te bieden. We komen met de FietsNED servicebus, zodat eventuele reparaties ook direct uitgevoerd kunnen worden. We starten in de Zwaluwstraat, mijn oude buurt. Ik heb er al heel wat handen geschud van oude bekenden en nieuwe bewoners. Soms spannend, elke keer weer inspirerend.

Heldere prijzen voor reparatie en onderhoud

We zijn bezig met een helderder concept voor onze klanten. Met vaste lage prijzen voor reparatie en onderhoud.
Als je je fiets in reparatie geeft, weet je vaak niet wat je kwijt zult zijn. En waar betaal je dan uiteindelijk voor?

Wij willen graag duidelijkheid scheppen. Daarom hebben we een menukaart samengesteld met prijzen van arbeid en onderdelen in 1 bedrag. Zo zie je in een oogopslag wat je fietsreparatie kost. Het gaat nog helderder en scherper worden. Ik hou je ervan op de hoogte!