“Mijn missie: is om veilig fietsen een deel van ieders leven te maken”

Paar jaar geleden deed ik een crowdfunding over veilig fietsen. We wilden educatieve video’s maken voor de fietser en we haalden € 5000 binnen.

En hebben toen de serie vijf video’s gemaakt “ komt fiets bij dokter” (op YouTube te vinden )

Nog steeds trekt het delen van kennis in en op en onder de fiets. Het platform Fietsreparatie.nu wat we aan maken zijn is daar een grote factor. Onze klanten ( de fietsers in Nederland ) 80% rijd door tot de fiets stuk is en dan… De klant kan bij veel bedrijven niet terecht en er is een vertrouwenskwestie.

– Opdrachten niet op tijd klaar

– Opdrachten duurder dan afgesproken

– Wat hebben ze gedaan ?

Ze zijn druk en te kort aan personeel. Hier ligt probleem met waardering en efficiënte en kennis.

Op een website kun je als fietser je fiets aanmelden voor reparatie. Op de website wordt je geholpen met de juiste diagnose voor de reparatie. Zelf doen of mij de fietsenmaker brengen. En krijgt advies van 5 fietsenmakers in de buurt die dat werk kunnen doen.

Voordeel voor klant, de fietser

Op de informatie gedeelte van zelf doen zal men vaak erkennen het beter aan de vakman over te laten.

Om direct een fietsenmaker te vinden krijgt hij informatie om die opdracht aan te melden die nodig is. Door deze helderheid bij beide mogelijkheden. Krijgt de monteur minder klanten die hij niet wil helpen en krijgt hij opdrachten die hij voor 80% meteen kan inplannen. Zeker als hij ook kiest om zijn agenda open te zetten. Klant komt just in time.

Door daarnaast vragen van een waardige prijs. Zal de monteur productiever en meer omzet halen. Meer plezier en doen wat je te doen hebt.

Door daarnaast vragen van een waardige prijs. Zal de monteur productiever en meer omzet halen. Meer plezier en doen wat je te doen hebt.

De goal is 1000 fietsenmakers in het platform die reparatie en onderhoud verrichten. Het werk komt binnen van de consument en fietsenmerken en verzekering en leasemaatschappijen.

In gesprek met veie partijen om iets moois neer te zetten. “Mijn missie is om veilig fietsen een deel van ieders leven te maken”

Komt een fiets bij de dokter

Gezonde groet,

Leo Steijn

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *