Boek presentatie Leo Steijn

“Nog 6 maanden te leven” zei de arts “als je zo door gaat”. Dat komt binnen…en diep in mij is er een weten, er is meer…

Inmiddels 14 jaar verder word ik aanstaande 2 februari 50 jaar. Al jaren liep ik met het idee een boek te willen schrijven. Maar het ging nog niet want ik “ Leo junior “ had als basisovertuiging “ik kan dat niet want ik ben dom (en dyslectisch), dus dat heeft ook jaren geduurd.

Ruim 14 jaar geleden kreeg ik naast de ziekte van Hashimoto (schildklier ontsteking), de ziekte van Crohn (chronische maag- darmontsteking), nierstenen en auto immuun uitputting, CVS (chronisch vermoeidheid syndroom) als diagnose. Inmiddels heb ik de kans gekregen en genomen hier in diverse lagen naar te kijken en te zien.

Afgelopen maanden heb ik dit proces met inzichten in diverse opnames uitgesproken. Natalie Overkamp en Gert Hofsink, Ermelose ondernemers van ermelovannu.nl hebben mijn woorden in een boek weten samen te vatten.

Voor wie… Eigenlijk voor iedereen die klem zit of vast zit of geen energie meer heeft. Ik zou je graag helpen met de inzichten die ik heb gekregen, de dingen die ik ben gaan doen na de diagnose van mijn ziekte. door boek te schrijven hoop ik mensen te inspireren om weer met meer energy in het leven te staan. Liefst zou ik in contact komen met mijn doelgroep de ondernemer, de fietsenmaker, de monteur, de verkoper. En zoals gezegd hoop ik dat het voor een veel bredere doelgroep inspirerend is.

Op vrijdag 2 februari 2018 presenteer ik ons boek, op mijn 50e verjaardag.

Verwachting is dat het boek eind maart klaar is. Hou de site in de gaten.

Be There

From the ❤️

 

Leo Steijn

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *