Begin niet bij het begin maar NU.

Bewegen is belangrijk, dat heb ik zelf ondervonden (lees binnenkort mijn Boek). En omdat ik fietsfanaat en fietsexpert ben, help ik je met liefde om lekker te bewegen op de fiets en leef ik mijn passie.

Bi Fiets Centraal hebben we de focus op reparatie en onderhoud van de fiets. In de Fiets Centraal vestigingen repareren we alle fietsen tegen eerlijke heldere prijzen ( arbeid en onderdeel is 1 prijs) We hebben focus op 3 doelgroepen stad, sport en e-bikes.

Natuurlijk geven we daar goed gefundeerd advies bij, op basis van onze technische kennis en eigen ervaring.

Ik heb bijna 30 jaar ervaring in de tweewielerbranche en bijna 40 jaar ervaring op de fiets. Twee keer werd ik genomineerd voor Fietswinkel van het jaar.

En natuurlijk doen we ook reparatie en onderhoud aan alle soorten fietsen. Bij onderhoudsbeurt krijg je van ons als klant een jaar gratis garantie op afstellen van ketting, versnelling en remmen + 1x per jaar gratis vervangen van binnenband. We noemen dit het zorgplan van Fiets Centraal.

We hebben nu 5 vestigingen in Nederland van onze Fiets Centraal service formule. Inmiddels zijn er ondernemers gestart in Arnhem, Alkmaar 2 x, Ermelo en Zeist.

We zoeken monteurs met kennis en die goed kunnen sleutelen. Wij hebben de kennis en systemen voor het runnen van een fiets reparatie winkel. Sluit je aan bij de Fiets Centraal Formule. Fiets Centraal is een formule die de klant en de ondernemer ondersteunt. Waardoor jij kunt doen waar je goed in bent en wat je leuk vind. Je moet dan denken aan marketing, reclame, social media, website en boekhouding. Door dit gezamenlijk te doen hebben we een sterk netwerk en zijn we oa belangrijk voor partijen die fietsen verkopen.

Alleen repareren en geen fietsen verkopen, alles in helderheid en duidelijkheid zorgt er voor dat je minder stress hebt en minder uren maakt en meer verdient.

Mail (info@fietscentraal.nl)

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *